Hematiidist härja peaga kaelakee

40,00 

Mustast hematiidist helmestest  härjapeaga  kaelakee, mis on pikitud  siidiniidile.

Kee on reguleeritava pikkusega ja sobib ka meestele, kuid miks mitte ka naisetele.

Pikkus 45-67cm ilma ripatsita.

Ripatsi kõrgus 4,5 cm.

Saadavus: Ainult 1 laos

HEMATIIT on hea maanduskivi , tugev kaitsja ja energiate tasakaalustaja. Loob energeetilise kaitse, peegeldades tagasi ümbruskonnast tuleva negatiivse energia.Ta on ka maandavate omadustega nagu enamik tumedaid kive.

TÜRKIIS  on reisijate kaitsja, taevasinine kivi. Väga hea abiline kurnatuse, depressiooni ja ärevushäirete puhul. Loob sisemist rahu, aitab loomingulisel väljendamisel. Türkiis on puhastuskivi, mis hajutab negatiivset energiat, loob tasakaalu.

Härja pea sümbol  omab olulist tähendust erinevates kultuurides ja traditsioonides. Sõnni seostatakse sageli jõu, jõu, sihikindluse ja viljakusega. Siin on mõned tõlgendused härja peast kui sümbolist:

Tugevus ja jõud: Sõnn on füüsilise ja vaimse jõu esindus, mida sageli seostatakse meheliku energia, jõu ja vastupidavusega.
Viljakus ja jõukus: paljudes iidsetes kultuurides sümboliseeris sõnn viljakust ja rikkust tänu oma rollile põllumajanduses ja elatise andjana.
Ohverdus ja vaimsus: iidsetes rituaalides kasutati härga sageli ohvritseremooniatel, sümboliseerides jumalatele jõu ja elu pakkumist.
Kaitse: härja pead kasutatakse mõnikord kaitsva sümbolina, arvatakse, et see kaitseb kurjade jõudude eest ja toob õnne.
Sihikindlus ja visadus: Härja kuvand on samuti seotud visadusega, mis viitab sellele, et takistustest hoolimata tuleks sihikindlalt edasi liikuda.

 

Sulle võib meeldida ka…

Shopping Cart